Over mij

Veerle Van Hoof

Ken je dat gevoel om echt relaxed te zijn…het hoofd helemaal leeg, soms zelfs een beetje “woozy”, de rug en nek volledig los en ontspannen en toch heb je de energie om bergen te verzetten?

DAT is het gevoel waar ik voor mezelf EN voor de mensen rondom mij naar streef. Anderen laten ontspannen en opnieuw energie geven…dat is mijn passie.

Vaak lopen we onszelf voorbij en dan doet het zo´n deugd om, soms alleen, soms in groep even tot rust te komen en de batterijen opnieuw op te laden.

Hoe? ik noem ze mijn 2 superkrachten: De Kracht van Magnesium en de Kracht van Kintsugi.

Magnesium is een essentieel onderdeel van een goed functionerend lichaam.

Het is betrokken in meer dan 300 lichaamsprocessen en ondersteunt het lichaam oa bij het ontspannen van spieren, de aanmaak van energie en het verbeteren van de slaap.

De opname van voedingssupplementen is vaak zwaar voor de spijsvertering en daarom bied ik producten en workshops aan waarbij de opname van magnesium via de huid verloopt dmv verzorgingsproducten en voetbaden.

Meer info hierover vind je hier.

Tijdens kintsugi sessies, die particulier of B2B kunnen zijn, gaan we dieper in op wat echt belangrijk is in het leven… en werken we in stilte of luidop aan onze “breuken” of de uitdagingen die we tegenkomen in ons leven.

Soms werken we rond een thema zoals perfectionisme of vermoeidheid, soms gaan we zuiver creatief aan de slag.

Een heerlijk ontspannende manier van werken aan jezelf. En daar krijg je energie van…

Meer info hierover vind je hier.

Wie is Veerle Van Hoof?

Ik woon te Nijlen, samen met mijn man en 2 kinderen.

Mijn passies: wandelen met onze hond, dromen van een eigen campervan, fietsen, netwerken (oa als lid van BNI), genieten van lekker eten, uitwaaien aan de zee, recreatief judo beoefenen, veel babbelen, experimenteren met art resin ….

en vooral …… altijd gewoon mezelf zijn en lekker luid lachen.