Kintsugi

Al vertrouwd met kintsugi en wil je graag deelnemen aan een workshop? Ga dan naar onze workshops kalender en sluit je aan.

Passen de vooropgestelde data niet voor jou of wil je de workshop bij jou thuis of in jouw bedrijf organiseren? Dat kan zeker. Contacteer mij dan via de contactpagina en we bekijken samen de mogelijkheden.

Nog niet vertrouwd met kintsugi? hierbij een woordje uitleg.

Kintsugi is origineel een Japanse kunst waarbij gebroken stukken opnieuw aan elkaar worden gelijmd.

Het is echter veel meer dan dat… bij kintsugi ga je op een creatieve manier aan de slag met jezelf … iedereen heeft immers ervaringen of ¨breuken¨ uit het verleden. Het doel van kintsugi is niet om die breuken ook letterlijk perfect aan elkaar te lijmen maar wel om iets nieuws te laten ontstaan… we lijmen het verleden (de breuken) en leggen er een goudlaagje over.

kintsugi
kintsugi
kintsugi blauw en goud
kintsugi workshop

Zo verwerken we een stukje het verleden en kijken naar misschien iets dat ogenschijnlijk niet perfect is, maar iets dat nog waardevoller en ja, in vele gevallen zelfs mooier is. We kijken samen vooruit en ervaren de kracht van Kintsugi als bron van energie en ontspanning.

Kintsugi kan in workshops op vooropgestelde data gevolgd worden maar eventueel ook bij u thuis. Het is een ideale moeder – dochter activiteit, een bijpraat moment voor bubbel vriendinnen of gezin, maar kan ook als teambuildingactiviteit geboekt worden om de waarden van het bedrijf in de kijker te zetten…

Voor wie? voor iedereen die graag creatief aan de slag gaat, geen voorkennis nodig. Kintsugi kan emotioneel, spannend, maar ook gewoon … heel ontspannend zijn.

Je mag dus je eigen (eventueel gebroken) voorwerpen meebrengen of wij voorzien voor jou objecten in keramiek om mee te werken.

Heb je nog voorwerpen die een hoekje of een kantje missen? die gebroken zijn? maar waar je geen afscheid van wilt nemen? Ook hierbij kan Kintsugi een oplossing bieden. Laten we er samen iets moois van maken!

In onze workshops kalender kan je alle activiteiten terugvinden in chronologische volgorde doorheen de tijd.

Liever op een ander moment? dat kan ook… contacteer mij dan voor de mogelijkheden via de contactpagina.

Waardering: 4.5 uit 5.