Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kintsugi workshop – herstellen na breken, tinnitus anders bekeken zaterdag 29/04/23-14u00 tot 17u00

29 april

€69

Kintsugi is origineel een Japanse kunst waarbij gebroken stukken opnieuw aan elkaar worden gelijmd met een bijzondere goudlijm. Kintsugi kan een manier zijn om uitdagingen te verwerken maar is ook vooral leuk en ontspannend.

Veerle Van Hoof van ReaX en Elly Vercammen van Hoorcentrum Vercammen organiseren deze workshop.  Het thema is tinnitus.  We werken rond het storend geluid dat we niet enkel als lastig willen zien.  Wat je wil wegduwen komt vaak eens zo hard terug, we willen de tinnitus leren omarmen als een bondgenoot.  Zo gaan we zonder veel woorden, maar met daden, creatief aan de slag en kom je misschien tot bepaalde inzichten.  Bovendien krijg je jouw eindproduct mee naar huis als aandenken.

Tijdens het infomoment geeft Elly jou meer inzicht in wat tinnitus is, wat de oorzaken kunnen zijn en hoe je ermee kan omgaan.

Het doel is vooral om mensen met tinnitus samen te brengen om zo ervaringen uit te uitwisselen;  te connecteren en  inzicht te geven in hun situatie. Bovendien krijg je als deelnemer tips en tools om beter om te gaan met tinnitus.

Je mag een eigen voorwerp in keramiek of marmer meebrengen maar dat hoeft niet. We hebben voldoende materiaal om uit te kiezen.

Graag ook een schort meebrengen of slechte(re) kledij.

We werken in groepjes van max 8 deelnemers om het aangenaam gezellig te houden.

Kostprijs? 69 euro voor 3u (info, workshop, materialen, hapje en drankje)

schrijf je hier in:

Gegevens

Datum:
29 april
Kosten:
€69
Evenement Tags:
, ,

Organisatoren

ReaX
Hoorcentrum Vercammen

Locatie

Hoorcentrum Vercammen
Bouwelsesteenweg 16
Nijlen, 2560 België
+ Google Maps